Rólunk

Örülünk, hogy itt vagy! ♥

A Bunabee Anett és Ádám, egy magyar pár álma. Budapesten élünk és dolgozunk, innen tervezzük meghódítani a világot.

Filozófiánk alapja a művészi boldogság.

Abban hiszünk, hogy a művészet minket boldoggá, a világot pedig egy jobb hellyé teheti. Amikor egy új terméket tervezünk, akkor a legfontosabb számunkra, hogy pozitív hatással legyünk rád, és amennyire ez a mai szövevényes helyzetben lehetséges, a környezetre is.

Hogy ezt elérjük, az alábbi pillérek mentén dolgozunk:

Büszke mosoly

A termékeink cukik és büszkék. Azt szeretnénk ha büszke mosoly lenne az arcodon, amikor meglátod/felveszed/használod a termékeinket. Büszke, mert a világot egy jobb hellyé teszed, Önmagad vagy, és mosoly, mert szereted, amit látsz/hordasz/használsz.

Kiváló minőség

Szeretjük a cukit, de végtelenül maximalisták vagyunk és a pontosság a mániánk. Ezért végletekig menő alapossággal választjuk ki a gyártó partnereinket és a felhasznált anyagokat, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket állítsuk elő.

Megfizethető

Ugyanakkor a minőség és az ár között mindig megkeressük azt az egyensúlyt, ami megengedi, hogy a termékeink a lehető legszélesebb körben elérhetőek legyenek. Azt szeretnénk, ha mindenkinek jutna a Bunabee-ből, ez nem egy luxus márka.

Környezetbarát

Jelenleg a Föld az otthonunk. Amíg várjuk, hogy Elon Musk meghódítsa a Marsot, kénytelenek vagyunk vigyázni erre. Ezért amit tudunk megteszünk a bolygó védelme érdekében.

Újrahasznosított anyagok, és csomagolás, gyártás kis mennyiségben, hazai partnerekkel, megmaradt anyagokból, vagy akár egyedileg rendelésre.

És amithez minden körülmények között ragaszkodunk:

  • Mi nem égetünk készletet, ez nem fast fashion.
  • Nem utaztatunk ki tudja milyen körülmények között készült termékeket Kínából. Ha valamit nem tudunk itthon előállítani, akkor is Európán belül maradunk.
  • Ha anyagot gyártatunk, akkor a lehető legkörnyezetkímélőbb megoldást választjuk, de ha tehetjük nem is gyártatunk, hanem kis mennyiségben meglévő maradék anyagból dolgozunk, ami a nagy márkáknak nem kell és menne a kukába.
  • A termékek elkészítésekor (pl. varrás), amikor csak tehetjük hazai kisvállalkozókkal dolgozunk, akik kézzel, vagy nagyrészt kézzel dolgoznak, nincs gyártósor és végtelen készletek. Helyette az itthoni szaktudást támogatjuk.

A művészet érték

A művészet nem egy kézzelfogható tárgy, de mégis hatalmas értéket képvisel. Mi tiszteletben tartjuk mások szellemi tulajdonát és kizárólag a saját tervezésű egyedi figuráinkat, mintáinkat és dizájnjainkat használjuk.

Cserébe arra kérünk, hogy te is tiszteld a jogainkat és ne használd a grafikáinkat üzletszerűen. Természetesen mi leszünk a legboldogabbak, ha megosztasz minket a közösségi médián, de kérünk, hogy ilyenkor mindig helyezz el egy az oldalunkra mutató linket, vagy tagelj be minket.

/Jogi szöveg: Vettük a fáradtságot és álltuk a költségeket is, úgyhogy minden amit látsz - legyen az a logónk, egy figura, vagy egy minta, netán egy egyedi táska szabása - Magyar és/vagy Európai Uniós védjegy, illetve formatervezési mintaoltalom./